Sport ei saanut ruokaa Tampereella rökäletappion jälkeen – Jonne Virtanen avasi suunsa: ”Ammattilaissarjas…”

© Kuva: Juha Tamminen

Vaasan Sportin tiistaipäivä ei sujunut aivan suunnitelmien mukaisesti. Joukkue matkasi Tampereelle Tapparan vieraaksi ja hävisi ottelun rumin 7-1-lukemin. Joukkue sai ottelussa aikaiseksi ainoastaan 12 laukausta.

Eivätkä vastoinkäymiset siihen vielä loppuneet, nimittäin Sportin hyökkääjä Jonne Virtanen avautui Twitter-tilillään, että joukkueelle ei tarjottu lainkaan ruokaa ottelun jälkeen. Tapoihin kuuluu, että kotijoukkue tarjoaa ruuat vierasjoukkueelle ottelun jälkeen hallilla.

Jos Virtasen twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

MTV:n tietojen mukaan Sportin joukkueelle oli tilattu ruokaa Nokia Arenan ravintolasta, mutta se oli jäänyt kokonaan valmistamatta. Tapparan joukkueenjohtaja Aki Näykki puolestaan kommentoi MTV:lle, että jossain kohtaa oli tapahtunut informaatiokatkos asian tiimoilta.

– Tapparalla ei ole ollut tietoa, että vierasjoukkue ei ruokaa saa. Jossain kohtaa on informaatiokatkos käynyt, ja on tietysti valitettavaa, että niin on päässyt käymään, Näykki sanoi.

Näykki kertoo pahoitelleensa tapahtunutta myöskin Sportin joukkueen suuntaan:

– Sportin joukkueenjohtajan (Johannes Nygård) kanssa tunnemme toisemme hyvin. Pahoittelin hänelle sitä syvästi ja pyysin välittämään pahoittelut päävalmentajalle. Meidän puolestamme ollaan pahoillaan. Ikävää, että noin käy, eikä tietysti saisi käydä.

Sport on parhaillaan Liigassa sijalla 12. Se on napannut kolme voittoa edellisestä kymmenestä ottelustaan.

LEIJONAT PUREE JENKKIÄ MATKALLA KULTAAN! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️