Seattle Kraken -fani pelasti Vancouver Canucks -huoltajan hengen – ”Hän on sankari”

© Kuva: Getty Images

Vancouver Canucksin apulaisvarustepäällikkö Brian Hamilton ja hänen perheensä saavat kiittää paljosta Seattle Kraken -fani Nadia Popovicia. Popovicin tarkat silmät havaitsivat mahdollisesti pahanlaatuisen luomen huoltajan niskassa.

Popovici näytti kännykkänsä näytöstä Hamiltonille viestin, jossa hän kertoi epäilyistään. Canucks-huoltajalta täysin huomaamatta jäänyt luomi tutkittiin, ja siitä paljastui pahanlaatuinen melanooma eli tummasolusyöpä.

Tauti oli vielä alkuvaiheessa, eikä se ollut tunkeutunut ensimmäisen ihokerroksen läpi toiseen ihokerrokseen. Hamilton selvisikin leikkauksesta ilman ongelmia, mistä hän kiittää Popovicia.

— Hän pitkitti elämääni, Hamilton hehkuttaa. Hän ei pelastanut minua palavasta talosta, mutta hän pelasti minut hiljalleen leviävästä palosta. Jos olisin pitkittänyt lääkärikäyntiäni neljästä viiteen vuotta, en olisi lääkärini mukaan enää täällä. Hän (Popovici) on sankari.

Emil jyrää jatkoon Wimbledonissa! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️