Oksettavaa käytöstä yleisöltä! NHL-tähden pikkuveli joutui rasistisen hyökkäyksen kohteeksi – katso tilanne

© Kuva: Getty Images

Pohjois-Amerikan kiekkopiireissä on jälleen noussut kohu pelaajan rasistisesta käytöksestä. Puolustaja Jacob Panetta elehti rasistisesti Jordan Subbania kohtaan. Kaksikko oli huudellut toisilleen jo jonkin aikaa, kunnes Panetta elehti gorillamaisesti, kun Subbania talutettiin pois jäältä.

Subban tulistui esityksestä ja yritti haastaa Panettaa tappeluun. Puolustaja ei kuitenkaan uskaltanut tiputtaa hanskoja.

Jordan Subbanin isoveli P.K. Subban kirjoitti tunteikkaasti tapauksesta Twitterissä.

– Itärannikon liigaa ei kutsuta viidakoksi sen takia, että veljeni ja muut tummaihoiset pelaajat olisivat apinoita! Hei Jacob Panetta, sinun ei kannattaisi poisaa Twitter- ja Instagram-tilejäsi niin nopesti. Koko maailma tietää todellisen luonteesi. Sinun kotikaupunkisi Belleville tietää, sinun perheesi ja sinun ystäväsi tietävät, että olet petollinen, Subban kirjoittaa.

– Jopa omat joukkuekaverisi halusivat nähdä, että sinulta lyödään nenä poskelle. Tällaista tapahtuu paljon, mutta sitä ei paljasteta alemmissa liigoissa. Yksi asia, mitä rakastan tässä on, että Jordanin joukkuekaverit seisoivat ja osoittivat tukeaan. Rakastan sitä.

Voit katsoa videon tilanteesta alta. Rasistista elettä on vaikeampi huomata kaiken kaaoksen keskellä, mutta yleisön rasistinen huutelu ja toistuva n-sanan käyttö kuuluu selvästi.

SUOMI-RUOTSI – RAHAN TAKOMINEN LEIJONILLA JATKUU!
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ VIHJE