Nyt riitti! Edmonton-faneilta raju reaktio – pelipaidat lensivät jäälle tuoreimman murskatappion jälkeen: ”Täysi vitsi!”

© Kuva: Getty Images

Jesse Puljujärven edustamaa Edmonton Oilersia koetellaan isolla kädellä NHL:ssä.

Perjantain vastaisena yönä Florida Panthersille kärsitty 0-6-kotitappio oli monille seuran faneille viimeinen naula arkkuun. Jäältä keräiltiin ottelun aikana useita fanien sinne heittämiä pelipaitoja. Myös sosiaalinen media täyttyi fanien vihaviesteistä joukkueen hävittyä jo seitsemännen ottelunsa putkeen.

– Hyvä juttu! Tämä on juuri sitä, mitä tuo organisaatio ansaitsee. Koko seura on täysi vitsi, eräs faneista kritisoi.

– Oilers voisi lanseerata uuden verkkosivun: käytettyjä pelipaitoja. Tarjolla ennen kaikkea maalivahtien kokoja, toinen käänsi veistä haavassa liittyen joukkueen jo vuosikaudet ontuneeseen maalivahtipeliin.

– Oikein! Oli jo aikakin lähettää viesti seurajohdolle, kolmas näkee.

Fanit odottavat seurajohdolta isoja muutoksia.

– On aika tehdä muutoksia. Treidatkaa varausvuoronne ja pelaaja tai pari ja hankkikaa tilalle uusi maalivahti ja puolustaja. Chychrun ja Klingberg sekä Fleury saatavilla! Jos muutoksia ei tapahdu, kaksi parasta pelaajaanne haluavat ulos seurasta pikaisella aikataululla, eräs faneista ohjeistaa.

Oilers on napannut viimeisestä 15 pelistään vain kaksi voittoa. Albertan suunnalta lieneekin odotettavissa isoja peliliikkeitä jo lähituntien aikoina. Ainakin päävalmentaja Dave Tippettin paikka on tällä hetkellä uhattuna.


Katso MM-kiekon kaikki pelit ilmaiseksi!

  • Leijonien ottelut tarjolla kansainvälisen jääkiekkoliiton ilmaisella livestriimillä.
  • Viralliset maksuttomat livelähetykset myös kaikista muista otteluista finaali mukaan lukien.
  • Vaikka reissun päältä kännykällä tai tabletilla, ilman maksukanavan tilaamista.