Nuori fani otti Emil Larmista mallia ja rikkoi mailansa – molarilta upea teko: ”Tarina saatu onnelliseen loppuun”

© Kuva: Taneli Niinimäki

Pelicans-vahti Emil Larmi menetti hermonsa totaalisesti viime viikon tiistaina pelatussa kotiottelussa Lukkoa vastaan. Raumalaisten tehtyä 4-0-maalin ylivoimalla Larmi hakkasi mailansa säpäleiksi tolppaansa vasten. Hänelle tuomittiin tilanteesta kahden minuutin käytösrangaistus. Video tilanteesta on katsottavissa täältä. Lukko voitti pelin lopulta lukemin 6-1.

Tilanne sai jatkoa vielä loppuviikosta sekä myöskin tämän viikon alusta. Kuusivuotiaan Eemil-pojan vanhemmat nimittäin ottivat yhteyttä Larmiin seuraavasti:

– Meiltä löytyy useampi teikäläisen tosifani, mutta eilen herra 6v:n fanius meni hieman överiksi.. Hän oli pihalla pelaamassa ”lätkää” säbämailalla ja pallolla. No mitä 6v sitten keksii kun jotain sikamageeta täytyy keksiä ja näyttää isoveljelleen.. ja koska Emil Larmi..

– No hän pistää säbämailan katki maalitolppaan.. sitten tulikin itku ettei voi vedellä, eikä varamailaa vaan olekaan olemassa..

Larmi reagoi tilanteeseen välittömästi kysyen Twitter-tilillään, mistä pojalle saataisiin uutta pelivälinettä. Vielä saman päivän aikana Larmi päivitti tilannetta, että asia on hoidossa ja korvaava maila on tulossa.

Eikä mennyt kuin pari päivää, kun Larmi julkaisi yhteiskuvan tilillään nuoren fanin kanssa. Tällä oli yllään Pelicansin paita sekä pipo ja kädessään upouusi salibandymaila.

– Ja tarina saatu onnelliseen loppuun, eikä siinä lopulta kauaa mennyt! Larmi kirjoitti kuvan yhteyteen.

Larmi pelaa ensimmäistä Liiga-kauttaan Pelicansissa. 25-vuotias veskari on pelannut 25 ottelua torjuntaprosentilla 91,5%.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

SUOMI-RUOTSI – RAHAN TAKOMINEN LEIJONILLA JATKUU!
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ VIHJE