NHL-tuomareiden showmies kunnostautui jälleen – kuulutus tappelujäähyistä kierroksen katsotuin kohokohta

© Kuva: Getty Images

Wes McCauley on etenkin suomalaisten NHL:n seuraajien keskuudessa usein ainoa taalaliigantuomari, joka tunnetaan nimeltä. Kuulutuksiensa värikkäästä ulosannista tunnettu pillipiipari iski jälleen keskiviikon vastaisena yönä Suomen aikaa.

Detroit Red Wingsin ja San Jose Sharksin välisessä ottelussa syntyi tappelu. Givani Smithin ja Jacob Middletonin kesken käyty nujakka päättyi jälkimmäisen horjahtamiseen jään pinnalle, mutta mieleen jäi tiukemmin nyrkkihipan jälkeinen jäähykuulutus.

Kulttimaineeseen nousseen McCauleyn äänensävy ja eleet saivat Red Wingsin selostajatkin innostumaan. YouTubessa klippi on kerännyt kirjoitushetkellä noin 78 tuhatta katselukertaa, mikä on yli kuusinkertaisesti enemmän kuin yhdenkään muun kohokohdan saama huomio Sportsnetin kanavalla.

 


Parempaa kuin nuuska: Nikotiinipussit

  • Nuuskassa on jopa 10 kertaa enemmän nikotiinia kuin nikotiinipusseissa.
  • Valitse suosikkisi raikkaista makuvaihtoehdoista.
  • Nuuskan haitat pois nikotiinipusseilla.