Mikko Rantanen kolmen pisteen tehoillallaan pistepörssin top 10:een – ei riittänyt ottelun tähdistöön

© Kuva: Getty Images

Mikko Rantanen nakutti tehot 1+2 Winnipeg Jetsiä vastaan. Normaalisti tällainen iltapuhde saisi osakseen suurta suitsutusta, mutta tällä kertaa se ei riittänyt edes ottelun tähdistöön.

Rantasen sijaan esiin nostettiin hattutemppunsa yhdellä syöttöpisteellä marinoinut kapteeni Gabriel Landeskog, 1+4-tehot saalistanut Nathan MacKinnon ja puolustaja Erik Johnson pistelukemalla 0+2. Avs voitti Jetsin maalein 7-1.

25-vuotias Rantanen otti tehoiltansa myötä paikkansa NHL:n pistepörssin kymmenen parhaan joukossa. Avalanchen sisäisen pistepörssin ykkönen tulee kärkiketjun ulkopuolelta, sillä Nazem Kadri on löytänyt sopimuksensa viimeiselle kaudelle uuden vaihteen silmään ja on pistepörssin viidentenä. Kärkipaikkakin on realismia, sillä Kadrin ottelukohtainen pistetahti on täsmälleen sama kuin ykkösenä majailevalla Leon Draisaitlilla.


Parempaa kuin nuuska: Nikotiinipussit

  • Nuuskassa on jopa 10 kertaa enemmän nikotiinia kuin nikotiinipusseissa.
  • Valitse suosikkisi raikkaista makuvaihtoehdoista.
  • Nuuskan haitat pois nikotiinipusseilla.