Mikko Koskisella painajaismainen ilta! Aleksander Barkov antoi isän kädestä – katso osumat

© Kuva: Getty Images

Aleksander Barkov oli viime yön NHL-kierroksella ilmiliekeissä. Hän takoi tehot 2+1 ja auttoi Florida Panthersin 6-0 voittoon Edmonton Oilersista.

Illan ensimmäisen maalinsa Barkov viimeisteli ylivoimalla. Hän sai hyvän syötön maalin kulmalle, mutta laukaus jäi hieman pehmoiseksi. Huonosta kudista huolimatta kiekko painui Mikko Koskisen ohi etukulmasta.

Toisessa maalissaan Barkov sai koko Edmonton-kentällisen näyttämään amatööreiltä. Hän nousi röyhkeästi hyökkäysalueelle ja joutui kolmen Edmonton-pelaajan piirittämäksi. Laiska puolustus ei pidätellyt Barkovia, joka piiskasi kiekon ranteella sisään. Jälleen Koskinen olisi voinut suoriutua tilanteessa paremmin ja ottaa kiekon kiinni.

Koskinen pelasi ensimmäisen ottelunsa sen jälkeen, kun päävalmentaja Dave Tippett kritisoi häntä 3. tammikuuta pelatun Rangers-ottelun jälkeen. Suomalaisvahdin tilastot olivat jälleen karmeat. Hänen torjuntaprosenttinsa oli murheellinen 78,57.

Voit katsoa Barkovin maalit alta.

Jos video ei näy, voit katsoa sen myös tästä.