Liigassa murskavoittojen ilta – Lukko venytti komeaa voittoputkeaan, Tappara tyylitteli kolmen ketjun voimin

© Kuva: Juha Tamminen

Liigassa pelattiin tiistai-iltana kaksi ottelua, jotka molemmat päättyivät murskavoittoihin. Lukko haki Pelicansista vierasvoiton loppulukemin 6-1, kun taas Tappara kaatoi Sportin kotonaan numeroin 7-1.

Lukon tehokkaimmat pelaajat ottelussa olivat kolme syöttöpistettä kerännyt Arttu Ilomäki sekä kaksi maalia viimeistellyt Sebastian Repo. Joukkueen muut maalit tekivät Thomas Gregoire (1+1), Vili Saarijärvi, Scott Pooley sekä Harri Kainulainen. Voitto oli Lukolle jo peräti kymmenes peräkkäinen ja se nousi sarjataulukossa sijalle kuusi.

Pelicansin ainoan maalin iski Miika Roine. Juuri maanantaina joukkueen riveihin siirtynyt superlupaus Brad Lambert debytoi uudessa seurassaan illan ottelussa. Hän jäi ilman tehopisteitä. Pelicans on sarjassa sijalla kahdeksan.

Tappara pelasi illan ottelussa ainoastaan kolmella kentällisellä. Useat poissaolot johtuivat seuran tiedotteen mukaan flunssa-aallosta, kolmannen rokotteen aiheuttamista oireista sekä koronaan liittyvistä varotoimenpiteistä.

Siitä huolimatta joukkue nappasi ottelusta komean voiton tehokkaan ykkösketjunsa myötä. Kyle Platzer (1+2), Tyler Morley (1+2) sekä Anton Levtchi (2+1) tehtailivat jokainen kolme pistettä mieheen. Joukkueen muut osumat viimeistelivät Charles Bertrand (1+1), Kristian Kuusela sekä Joni Tuulola. Tappara jatkaa Liigassa kolmantena.

Sportin ainoan osuman viimeisteli Michael Keränen ylivoimalla. Joukkue jatkaa sijalla 12 ja on kahdeksan pisteen päässä pudotuspeliviivasta, tosin se on pelannut myös kolme ottelua enemmän kuin sijalla kymmenen oleva HPK.

SUOMI-RUOTSI – RAHAN TAKOMINEN LEIJONILLA JATKUU!
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ VIHJE