Pelicansin maalivahti Emil Larmi torjui jo kauden kuudennen nollapelinsä, kun joukkue haki lauantaina Mikkelistä 3-0-vierasvoiton Jukureita vastaan pelatusta ottelusta.

Nyt 25-vuotias Larmi on pelannut urallaan Liigassa jo komeat 21 nollapeliä. Lukema on ikään suhteutettuna erittäin kova. Larmi on nyt Liiga-historian kolmanneksi eniten nollapelejä runkosarjassa pelannut alle 26-vuotias maalivahti. Hänen edellään ovat ainoastaan Juha Metsola (28) sekä Teemu Lassila (22).

Larmi on pelannut Liigassa viidellä eri kaudella. Hän pelaa nyt ensimmäistä kauttaan Pelicansissa, kun taas muilla kausillaan hän on edustanut HPK:ta. Tämän kauden 27 otteluun Larmin torjuntaprosentti on 92%.

Lahtelaislähtöinen veskari täyttää 26 vuotta syyskuun lopulla, joten aikaa kyseisen tilaston kaunistelemiseen on vielä runsaasti.

Liiga

@smliiga
Emil Larmi oli Pelicansin sankari lauantaina Jukureita vastaan. Larmi urakoi ottelussa 40 torjuntaa ja pelasi Liiga-uransa 21. nollapelin. Nuorten maalivahtien nollapelivertailussa Larmin edellä on vain kaksi torjujaa.

#Liiga #PelicansFi