Jukurit kävi tiistai-iltana ryöstöretkellä Vaasassa, kun se haki 1-0-vierasvoiton Sportista.

Ottelun ainoan osuman viimeisteli Jukurien kapteeni Petrus Palmu. Hän osui toisessa erässä ylivoimalla Aatu Rädyn ja Patrik Puistolan passeista.

Jukurien maalilla Oskari Salminen torjui nollapelin. Hän venyi kiekon tielle kaikkiaan 29 kertaa. Nollapeli oli molarille jo kauden kuudes ja hän nousikin yksin kyseisen tilaston kärkipaikalle. Ennen iltaa hän jakoi kärkipaikan Pelicansin Emil Larmin sekä Tapparan Christian Heljankon kanssa viidellä nollapelillä.

Salminen on pelannut tällä kaudella 38 ottelua ja torjunut niistä varsinaisella peliajalla peräti 19 voittoa. Hän on sekä ottelu- että voittotilastoissa koko Liigan kärkipaikalla. Torjuntaprosentti on tällä hetkellä 90,9% ja päästettyjen maalien keskiarvo näyttää lukemaa 2,34.

Kolmen pisteen voiton myötä Jukurit nousi sarjataulukossa jo neljänneksi. Sport puolestaan jatkaa sijalla 12.