Liigajoukkue Vaasan Sportissa pelaava Jonne Virtanen kertoi Twitter-tilillään uudenvuodenaattona, että hyökkääjän ura päättyy tämän kauden jälkeen. Virtanen debytoi pääsarjajäillä jo kaudella 2006-07 SaiPan väreissä. Sportin apukapteeni on pelannut tällä kaudella 25 ottelussa pisteittä.

– Taas on yks vuosi karvattu ja koukittu. Ens vuonna painetaan kaikki likoon viel 3-4 kuukautta ja sit on aika siirtyy uusien haasteiden pariin (mitä ne ikinä lieki). Kyllä se 16 vuotta ammattilaisena yhelle Monnille saa riittää, Monni-lempinimeä totteleva Virtanen kirjoitti Twitteriin perjantaina.

Monsterimonni

@monsterimonni
Taas on yks vuosi karvattu ja koukittu. Ens vuonna painetaan kaikki likoon viel 3-4kuukautta ja sit on aika siirtyy uusien haasteiden pariin (mitä ne ikinä lieki). Kyllä se 16 vuotta ammattilaisena yhelle Monnille saa riittää. #Liiga

Kovaotteisenakin hyökkääjänä tunnettu Virtanen on pelannut Liigassa 605 runkosarjan ottelua pistein 36+88=124 (-4), 77 pudotuspeliottelun saldo on 7+10=17 (-5).

33-vuotias turkulaislähtöinen on voittanut urallaan Suomen mestaruuden, kaksi SM-pronssia, European Trophyn mestaruuden ja Mestiksen hopeaa.