NHL:n siirtokaruselli pyörii parhaillaan kuumana.

Yksi suurimmista treidihuhuissa pyörivistä tähtinimistä on Philadelphia Flyersin hyökkääjä Claude Giroux. Sportsnetin arvostettu sisäpiiritoimittaja Elliotte Friedman pitää konkarihyökkääjän kauppaamista lähes varmana.

– Giroux’sta puhuttaessa, jos voisin lyödä kartanon verran vetoa, löisin sen Giroux’n treidin puolesta! Luulen, että kyse on siitä, että osapuolet miettivät nyt sitä, mihin hänet kaupataan. Näen silmissäni tilanteen, jossa seura kysyy pelaajalta, mikset menisi ja metsästäisi Stanley Cupin voittoa jossain muualla? Olen varma, että markkinoilta löytyisi kiinnostuneita seuroja, sillä tämä kaveri on pelannut hyvin. Kyse on luultavasti vain siitä, mihin he päättävät pelaajan kaupata, Friedman pyörittelee Jeff Marek Showssa.

Giroux’n nykyinen sopimus umpeutuu kesällä. 33-vuotias taituri kuittaa kuluvasta kaudesta jättimäistä 8,275 miljoonan dollarin vuosipalkkaa, minkä vuoksi Flyersin on suurella todennäköisyydellä otettava kontolleen puolet kapteeninsa loppukauden palkasta toteuttaakseen treidin.

NHL-toimittaja David Pagnotta paljasti jo aiemmin, ettei Flyers ole käynyt keskusteluja Giroux’n mahdollisen jatkosopimuksen tiimoilta. Toimittajan mukaan myös Giroux itse on kiinnostunut mittauttamaan arvonsa ensi kesän vapailla markkinoilla.

Giroux on Flyersin kuluvan kauden tehokkain pistemies kipparin iskettyä 32 ottelussa tehot 11+18=29.