SM-liigasta ja ulkomaan kaukaloistakin tuttu pelaaja syyllistyi Tampereella pahoinpitelyyn joulukuussa 2020, uutisoi Ilta-Sanomat.

Lehden saamien tietojen mukaan rikos tapahtui Sisä-Suomen poliisilaitoksen pääpoliisiaseman asiakaspalvelutiloissa, kun entinen kiekkoilija oli tullut hoitamaan lupa-asioitaan kuntoon.

Odotusaulassa oli ollut samaan aikaan muitakin asiakkaita, joista yksi oli kuulunut etniseen vähemmistöön. Tätä henkilöä entinen liigapelaaja oli nimitellyt rasistisesti. Tilanteeseen oli puuttunut noin 60-vuotias nainen, jota mies oli lyönyt lopulta syytteen mukaan nyrkillä kasvoihin.

Oikeudessa entinen jääkiekkoilija väitti vain tönäisseensä asianomistajaa sormen päällä kasvoihin. Lopulta tapahtunutta tarkasteltiin valvontakameran avulla, joka ei kuitenkaan paljastanut, oliko käsi nyrkissä. Varmaa oli kuitenkin, että mies löi naista. Oikeus kirjasi lyönnin tapahtuneen kahdella sormella.

– Videolta ilmenee, että (asianomistaja) horjahtaa osuman johdosta, mikä tukee sitä, että osuma on on ollut voimakas ja sitä voidaan kuvata lyöntinä. Videolta ilmenee, että (asianomistaja) selvästi pitelee iskun jälkeen päätään. Uskottavaa on, että teosta on aiheutunut (asianomistajan) kertomaa kipua, Pirkanmaan käräjäoikeus kirjasi ratkaisuunsa.

Lopulta Tampereen seudulla asuva mies tuomittiin 35 päiväsakkoon. Kaiken kaikkiaan maksettavaa miehelle kertyi 1900 euroa.