Florida Panthersin huikea vire NHL:ssä jatkui myöskin sunnuntain vastaisena yönä Suomen aikaa. Se teurasti kotiareenallaan Columbus Blue Jacketsin peräti lukemin 9-2.

Joukkue meni jo 4-0-johtoon avauserässä ja iski toiseen erään kaksi lisäosumaa. Päätöserässä se iski vielä kolme viimeisintä osumaansa, Columbuksen onnistuttua samassa erässä tekemään illan molemmat maalinsa.

Suomalaisista Panthersin tulokashyökkääjä Anton Lundell oli myöskin mukana maalitalkoissa. Hän onnistui iskemään kaksi maalia tehden joukkueensa kuudennen ja kahdeksannen osuman. 34 pelatun ottelun jälkeen Lundell on kerännyt jo tehopisteet 9+14=23.

Aleksander Barkov ja Eetu Luostarinen keräsivät ottelussa myöskin yhden syöttöpisteen mieheen. Olli Juolevi ja Columbuksen puolelta Patrik Laine jäivät ottelussa tehopisteittä. Joonas Korpisalo vaihdettiin ajassa 13.28 Columbuksen maalisuulle, kun lukemat olivat 4-0 Floridalle. Korpisalo torjui ottelussa 31/36 kiekkoa.

Panthersin muita tehomiehiä ottelussa olivat ykköspuolustajapari Mackenzie Weegar (1+3) ja Aaron Ekblad (0+3) sekä hyökkääjä Carter Verhaeghe (2+0). Joukkueesta peräti 12 kenttäpelaajaa pääsi ottelussa tehopisteille.

Juuri edellisenä päivänä Panthers kaatoi Dallas Starsin peräti lukemin 7-1. Näin ollen joukkueen maaliero tältä viikonlopulta oli huikea 16-3. Edellisen kerran NHL:ssä yksi joukkue on onnistunut tekemään 16 maalia peräkkäisinä päivinä vuonna 2003. Silloin tempussa onnistui Washington Capitals.

Alta tai tästä ja tästä näet Lundellin tekemät maalit.