Huima arvio: Leijonat nimettiin olympialaisten kultasuosikiksi – tässä syy

© Kuva: Getty Images

AllHockey.ru:n asiantuntija Samir Arar uskoo Leijonien menestykseen helmikuussa starttaavissa Pekingin talviolympialaisissa.

– Suomen joukkueessa on selkeä roolitus – on johtavia pelaajia, pelinrakentajia ja maalintekijöitä kärkiketjuissa. Heidän kolmos -ja nelosketjunsa on myös täynnä raskaan työn raatajia. Samaan aikaan Suomen joukkueen puolustus on täysin tasapainoinen. Tähän vielä lisätään KHL:n standardeilla kärkiluokan maalivahdit, Arar analysoi.

Arar pitää Leijonia jopa koko olympiaturnauksen kultasuosikkina.

– Kaikista tärkein asia on päävalmentaja Jukka Jalosen pelisysteemi, joka on tuonut hedelmää kaksissa peräkkäisissä MM-kisoissa. Kaikki Suomen pelaajat ovat kärkimiehiä omissa Euroopan pääsarjojen seuroissaan. Suomea vastaan tulee olemaan hyvin vaikeaa pelata. He ovat suosikkeja olympiakultaan. Heillä on kaikki tarvittava: loistava pelaajamateriaali, selkeä roolitus sekä älykäs ja kokenut päävalmentaja, joka on niittänyt menestystä kansainvälisellä tasolla.

SUOMI-RUOTSI – RAHAN TAKOMINEN LEIJONILLA JATKUU!
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ VIHJE