HPK kaatoi Jukurit tiistai-illan ainoassa Liiga-ottelussa loppulukemin 3-1 Hämeenlinnassa. Samalla katkesi Jukurien peräti 11 ottelun mittainen pisteputki. Edellisen kerran joukkue jäi täysin ilman pisteitä 20.11. Kouvolassa KooKoon vieraana.

Maalittoman avauserän jälkeen Sean Collins vei HPK:n 1-0-johtoon toisessa erässä. Päätöserän alussa Arttu Pelli latoi lukemat ylivoimalla 2-0:aan. Jarkko Immonen toi Jukurit vielä maalin päähän noin pari minuuttia ennen ottelun päättymistä, mutta Markus Nenonen sinetöi loppulukemat tyhjään maaliin sekunti ennen loppua.

Jukurit laukoi ottelussa tappiosta huolimatta reilusti enemmän. Ykköstähdeksi valitulle HPK:n Eetu Laurikaiselle kertyi peräti 33 torjuntaa, kun taas Jukurien Oskari Salminen joutui torjumaan ainoastaan 11 kiekkoa.

HPK on parhaillaan Liigassa yhdeksäntenä. Jukurit puolestaan löytyy sijalta kuusi.