Evander Kanen perässä liuta seuroja – NHL-toimittaja osasi nimetä kuusi

© Kuva: Getty Images

Evander Kanen tulevaisuus on NHL:n yksi suurimmista puheenaiheista tällä hetkellä. NHL-toimittaja Michael Traikosin lähteiden mukaan taitavan ongelmatapauksen puhelin käy kuumana.

Lähde osasi nimetä kuusi NHL-joukkuetta, jotka ovat soitelleet Kanestä. Toronto Maple Leafs, Edmonton Oilers, Carolina Hurricanes, Vegas Golden Knights, Tampa Bay Lightning ja Florida Panthers ovat lähteen mukaan kaikki 30-vuotiaan kanadalaisen perässä.

Viime kaudella Kane keräsi 56 ottelussa tehopisteet 22+27=49. Tällä kaudella Sharksin pelaajat eivät halunneet olla hänen kanssaan tekemisissä monestakin syystä, ja 188-senttinen laituri on pelannut kuusi ottelua AHL:ssä tehoin 2+6=8.


Nikotiininuuskat kotiovellesi edullisesti ja helposti

  • Tilaa laillisesti netistä suoraan kotiovellesi.
  • Suomalaisesta verkkokaupasta kaikki suositut tuotteet.
  • Edullisesti lyhyellä toimitusajalla.