Edmonton Oilers on ollut kenties aggressiivisimmin kohuhyökkääjä Evander Kanen perässä siit asti, kun San Jose Sharks purki hyökkääjän sopimus. Kane on erinomainen pelaaja, ja hyökkääjävahvistus olisi iso asia tappioputkesta toiseen rämpivälle Oilersille.

Toisaalta Kanen maine on kaikkea muuta kuin puhtoinen. San Jose Sharksin pelaajat kieltäytyivät yhteistyöstä voimahyökkääjän kanssa jo aikoja sitten, ennen kuin koronakaranteenin rikkominen ja rokotetodistuksen väärentäminen tuli julkisuuteen.

Mediaa kiinnostikin suuresti, mitä mieltä Edmonton-kapteeni Connor McDavid on Kanen hankinnasta. Hänellä oli hyvin erilainen mielipide San Josen kollegoiden kanssa.

– Jos fanit eivät pidä hänestä, tai media ei pidä hänestä… Asia on, mikä on. Jäällä tapahtuu kaikenlaista, mistä fanit eivät pidä, eikä minun tarvitse välttämättä puhua niistä, McDavid kommentoi.

– Julkinen mielipide tietysti merkitsee paljon, mutta yritämme voittaa pelejä. Yritämme saada kasaan hyvän joukkueen. Ken (Holland) uskoo, että hän auttaa siinä. Kenillä on meidän täysi tukemme.

LUE MYÖS: Auston Matthews hurjassa maaliputkessa! Samanlaista ei ole nähty ikinä 105 vuoden aikana