Aleksandr Ovetshkinin liekehdintä jatkuu – ensiksi syntyi historiallinen maali ja sitten pistepörssin kärkeen vienyt osuma

© Kuva: Getty Images

Washington Capitalsin Aleksandr Ovetshkin on päässyt NHL:ssä viime aikoina hillittömään kuntoon. Viikonloppuna taalaliigan tykki varmisti sen, että hän on nyt pelannut tarunhohtoisessa jo 16 vähintään 25 maalin kautta.

Sunnuntai-iltana pelaaja puolestaan nousi jo NHL:n pistepörssin kärkeen.

Kun Ovetshkin iski Vancouver Canucksille koetussa 2-4-tappiossa yhden maalin, nosti joukkueensa ykkösketjun laituri kauden saldon lukemiin 26+28=54. Se on tasan sama kuin Edmonton Oilersin Leon Draisaitlin pistemäärä.

Öljypaitojen toinen supertähti Connor McDavid seuraa kolmantena saldolla 19+34=53.

Washingtonille tappio oli vähintään yllättävä. Joukkue keikkuu itäisessä konferenssissa kuudentena, kun 39 pelistä on irronnut 51 pinnaa. Vancouver on lännen puolella 13:s, kun 38 ottelun saldo on 37 pistettä.


Katso MM-kiekon kaikki pelit ilmaiseksi!

  • Leijonien ottelut tarjolla kansainvälisen jääkiekkoliiton ilmaisella livestriimillä.
  • Viralliset maksuttomat livelähetykset myös kaikista muista otteluista finaali mukaan lukien.
  • Vaikka reissun päältä kännykällä tai tabletilla, ilman maksukanavan tilaamista.