AHL-ottelussa San Jose Barracudan ja Colorado Eaglesin välillä nähtiin poikkeuksellisen paljon maaleja. San Jose vei voiton lopulta 10-5 lukemin.

Ottelussa kaikkien katseet olivat suunnattu NHL-vahvistus Evander Kaneen. San Jose Sharks lähetti ongelmapelaajansa farmiin siksi aikaa, kunnes hänet saadaan kaupattua muualle. Viime yön näytöillä kiinnostus on varmasti nousussa. Kane paukutti murskavoitossa tehot 1+3=4.

Coloradon maalilla ottelussa pelasisuomalaislupaus Justus Annunen. Hänet otettiin vaihtoon 50 minuutin kohdalla, jota ennen hän päästi selkänsä taakse kahdeksan kiekkoa. Annunen torjui painajaismaisen illan aikana 32 kohti tulleesta laukauksesta 24.

Viime yön selkäsaunalla oli ikävä vaikutus Annusen alkukauden tilastoihin. 16 pelatun ottelun jälkeen hänen torjuntaprosenttinsa on 89,4.