Rasmus Ristolainen pihalla NHL:ssä kuin lumiukko! Tilastot jälleen karut: ”Mitä h*lvettiä hän tekee?”

© Kuva: Getty Images

Philadelphia Flyers koki viime yönä nöyryyttävän 1-7 murskatappion Tampa Bay Lightningin käsittelyssä. Häviö oli jo kahdeksas putkeen

Rasmus Ristolainen nostettiin ottelussa Flyersin ykköspakkipariin. Valitettavasti hänen tilastonsa olivat jälleen kurjat. Tehotilasto jäi kolme pykälää pakkaselle. Neljän viime ottelun teholukema on uskomaton -11.

Erityisen harmillinen Ristolaisen kannalta oli Ryan McDonaghin iskemässä ottelun avausmaali. Suomalaispuolustaja säntäili sinne tänne, mutta ei puolustanut oikein ketään. Ristolaisen työskentely sai ihmiset kiehumaan myös sosiaalisessa mediassa.

– Ihan oikeasti, mitä helvettiä Rasmus Ristolainen oikein tekee? eräs fani päivittelee maalitilannetta.

– Ai mitä Rasmus Ristolainen tekee? En tiedä. Luultavasti katsoo Konecnya, Couturieria ja van Riemsdykia saamassa 20,5 miljoonaa palkkaa siitä, että eivät tee paskaakaan illasta toiseen, toinen fani vastasi.

– Rasmus Ristolaisen odotetaan pelaavan ykkösparissa Ivan Provorovin kanssa tänään. Ristolainen oli vaikeuksissa ykkösparin roolissa Buffalossa, ja hän näytti pärjäävän paremmin pienessä roolissa Flyersissa alkukaudesta. Epätoivoiset ajat vaativat epätoivoisia tekoja, eräs kiekkoihminen arvioi.

Voit katsoa McDonaghin maalin alta.