Koronaviruksen kourissa ollut Lukko palaa Liigassa peleille keskiviikkona kuumavireisen HPK:n isäntänä erikoisen näköisellä kokoonpanolla. Sivussa on lukuisia avainhahmoja, ja rosterista paikkansa on saanut usea yllättävä nimi.

KalPa-laina Kasper Simontaival (kuvassa) pelaa Lukon ykkösketjun vasemmassa laidassa, toinen KalPa-pelaaja Roope Laavainen puolestaan luutii kakkospakkiparissa. Kolmosketjun lainamies on Tappara-hyökkääjä Samuel Salonen.

Nelosnelikko on puolestaan suurelle yleisölle täynnä vieraita nimiä. Hyökkäystrion muodostavat Jeremi Tammela, Miro Markkula ja Lenni Hämäläinen, Kalle Ervasti pelaa seitsemäntenä pakkina.

Näistä Tammela on pelannut pääsarjassa kuusi ottelua viime kaudella ja Hämäläinen yhden matsin tällä sesongilla. Voitaneen puhua siis varsin kokemattomasta kvartetista.

Hallitseva Suomen mestari on ollut tositoimissa edellisen kerran 20. marraskuuta Kärppien vieraana. Sen jälkeen Lukon CHL-peli italialaista Bolzanoa vastaan jäi pelaamatta, ja siirtyipä raumalaisten otteluita myös Liigassa.

Lukko-HPK:n lisäksi keskiviikkona pelataan ottelut Sport-HIFK ja Ässät-TPS.