Pohjamudista kärkikahinoihin – Mestiksen kehittynein joukkue on tehnyt todellisen täyskäännöksen

FPS:n viime kausi oli kaksijakoinen, mutta lopulta se löysi itsensä Mestiksen toiseksi viimeiseltä sijalta. Tähän kauteen länsirannikon joukkue on tullut aivan uudenlaisella höngällä, sillä forssalaiset ovat sarjan kärkikahinoissa.

Toista nousunsa jälkeistä kautta Mestiksessä pelaava FPS on kirjoitushetkellä sarjataulukossa toisena vain kahden pisteen päässä Ketterästä, joka on kaksinkertainen hallitseva mestari. Kirjoitushetkellä neljän ottelun voittoputkessa oleva kaudella 1975-76 SM-liigassakin piipahtanut joukkue on tehnyt eniten maaleja Mestiksessä tällä kaudella 96 täysosumallaan 23 ottelussa.

Eniten pisteitä FPS:stä ovat keränneet Mikko Lahtela ja Karri Forsblom, jotka ovat tehneet 26 pistettä mieheen. Tuotteliain puolustaja on ollut Paavo Tyni, joka on Lahtelan ja Forsblomin tapaan pelannut kauden jokaisessa pelissä, ja nakuttanut tehot 7+17=24. Torjuntavastuun ovat jakaneet Eetu Nieminen ja Petrus Lintonen, joiden torjuntaprosentti on hieman yli 90:n luokkaa.


Katso MM-kiekon kaikki pelit ilmaiseksi!

  • Leijonien ottelut tarjolla kansainvälisen jääkiekkoliiton ilmaisella livestriimillä.
  • Viralliset maksuttomat livelähetykset myös kaikista muista otteluista finaali mukaan lukien.
  • Vaikka reissun päältä kännykällä tai tabletilla, ilman maksukanavan tilaamista.