Pekka Rinne paljastaa: paluu NHL:stä Kärppiin oli harkinnassa – pöydällä myös toinen vaihtoehto

© Kuva: Getty Images

NHL-historian suurimpiin suomalaismaalivahteihin lukeutuva Pekka Rinne paljastaa tuoreessa NHL Without a Map -sarjan jaksossa uran jatkumisen Euroopassa käyneen mielessä NHL-uran päätyttyä.

Uransa viime kauteen päättäneen maalivahdin paluuta Kärppiin pyöriteltiin taatusti useammassakin kahvipöytäkeskustelussa. 39-vuotias legenda paljastaa sen olleen vaihtoehtojen joukossa.

– Tosi paljon mä mietin. Paljon mietin just Kärppiä ja Keski-Eurooppaa ja kaikkea sellaista, mikä jääkiekkoilijana olisi siisti kokea ja mihin pystyy tuomaan perheen.

– Omassa mielessä leikin myös ajatuksella siitä, miltä tuntuisi pelata jossain muussa NHL-seurassa. Se oli ehkä sellainen, että olen ollut niin onnekas, että oon saanut pelata yhdessä NHL-seurassa… Kuitenkin se merkkaa itsellekin niin paljon, ettei se ollut ehkä missään vaiheessa konkreettinen juttu, että odottaisin free agenzyä ja katsoisin, mitä tarjouksia on, Rinne paljastaa.

Maalivahtilegenda paljastaa varsinkin paluun Kärppiin kiinnostaneen jopa niin paljon, että mies jätti oven paluulla avoimeksi kauden päätyttyä. Lopulta perheenlisäystä saanut maalivahti päätti lopettaa upean uransa viimeiseen NHL-peliin.

Voit katsoa Rinteen haastattelun kokonaisuudessaan täältä.