NHL:n kulisseissa valmistellaan parhaillaan seuraavaa jättitreidiä, uskovat useat sarjan sisäpiiritoimijat.

Arizona Coyotes on valmis luopumaan nuoresta tähtipuolustaja Jacob Chychrunista, joskin siirron hintalappu saattaa karkoittaa osan kiinnostuneista seuroista. NHL-toimittaja Nick Kypreosin mukaan Coyotesin ”massiivinen” hintapyyntö 23-vuotiaasta tähdestä voi hyvinkin kohota samalle tasolle, mitä Vegas Golden Knights maksoi Buffalo Sabresille taannoisen Jack Eichel -treidin yhteydessä.

– Korvaus Eichelista oli Alex Tuch, Peyton Krebs, ykköskierroksen varausvuoro sekä yksi ykkös- tai kakkoskierroksen varausvuoro. Toisin sanoen neljä palasta. Tämä on sitä, mitä Arizona haluaa Chychrunista, Kypreos näkee.

NHL:n arvostetuimpiin sisäpiiritoimittajiin lukeutuva Elliotte Friedman nostaa yhden seuran esiin mahdollisena kauppakumppanina.

– Voin kertoa, että Toronto Maple Leafs on yksi kiinnostuneista seuroista. Tässä on puolustaja, joka pystyy pelaamaan 25 minuuttia illassa ja joka on iskenyt 30 maalia kahteen viime kauteen. Tämän tasoinen 23-vuotias pelaaja, jonka 4,6 miljoonan dollarin vuosipalkan sisältävä sopimus kattaa vielä kolme seuraavaa kautta, on todella houkutteleva vaihtoehto, Friedman muistuttaa.