NHL-megatähden siirto kariutui käsittämättömään vaatimukseen – Anaheimin toimistolla huokaistaan nyt helpotuksesta

© Kuva: Getty Images

Taannoin Vegas Golden Knightsiin kaupattu NHL-megatähti Jack Eichel oli kesän ja syksyn mittaan pitkään myös Anaheim Ducksin kiikarissa.

Sportsnetin Elliotte Friedman paljastaa nyt, että Buffalo Sabresin jättimäinen korvausvaatimus torppasi lopulta siirron. Sisäpiiritoimittajan mukaan Sabres vaatii korvauksena kapteenistaan Ducksin uutta keulakuvaa, keskushyökkääjä Trevor Zegrasia, huippulupaavaa puolustaja Jamie Drysdalea sekä 1. kierroksen varausoikeutta.

Vasta 20-vuotiaan Zegrasin alkukausi Ducksissa on ollut valovoimainen. 1. kierroksen 9. vuorolla kesällä 2019 Ducksiin varattu sentteri on nakutellut 30 ottelussa komeat 25 (8+17) tehopistettä.

Myös 19-vuotiaan Drysdalen läpimurto NHL:ään on ollut vakuuttava. Viime vuoden draftin 1. kierroksen 6. varaus on murtautunut saman tien joukkueensa kärkipuolustajaksi. Nuorukainen on kasannut 32 ottelussa tehot 3+11=14.