Kohuhyökkääjä Evander Kanella tuskin on enää mitään asiaa San Jose Sharksin NHL-joukkueeseen. Useat organisaation pelaajat ovat kyllästyneet Kanen temppuiluun, ja nyt San Jose yrittää raivokkaasti saada tuhlaajapoikaansa kaupaksi.

Kanen ympärillä on ollut odotettua enemmän liikehdintää. NHL-toimittaja Elliotte Friedmanin mukaan San Jose suunnittelee kolmen seuran kauppaa. Ensin San Jose pidättää puolet Kanen palkasta, toinen seura puolet jäljellä olevasta palkasta ja kolmas seura saisi Kanen puoli-ilmaiseksi. Vuosipalkka olisi enää vaivaiset 1,75 miljoonaa dollaria.

The New York Postin toimittaja Larry Brooks puolestaan kirjoittaa, että hänen lähteidensä mukaan ainakin yksi itäisen konferenssin joukkue on kiinnostunut Kanesta. Joukkueesta Brooks ei tiedä muuta kuin, että kyseessä ei ole New York Rangers.

Viime kaudella Kane iski 56 ottelussa tehot 22+27=49. Hänen nykyinen sopimuksensa kestää vuoteen 2025 saakka.