TSN: Aleksander Barkovin paluuaikataulu selvillä!

© Kuva: Getty Images

Florida Panthersin ykköstähti Aleksander Barkovin polvivammasta tihkui perjantaina uutta tietoa.

Kanadalainen mediajätti TSN paljastaa suomalaiskapteenin sairasloman pituuden jäävän 3-4 viikkoon. Jo aiemmin Barkovin tiedettiin olevan sivussa kaukaloista ”muutaman viikon”. Barkov loukkaantui tiistain ja keskiviikon välisenä yönä New York Islandersin Scott Mayfieldin taklattua tähtihyökkääjää vaarallisesti suoraan polveen.

Sisäpiiritoimittaja Pierre LeBrun paljasti samalla, ettei loistavasti kauden aloittanut Panthers aio lähteä pelaajamarkkinoille Barkovin poissaolon johdosta, vaan se aikoo korvata kapteeninsa jättämän aukon tarjoamalla enemmän vastuuta muille keskushyökkääjilleen, kuten tulokaskauttaan pelaavalle Anton Lundellille sekä vahvan alkukauden pelanneelle Eetu Luostariselle.