Alkukauden vahvasta menestyksestä huolimatta Kärpät etsii vielä ison profiilin vahvistusta hyökkäykseensä. Toimittaja Janne Onnela kertoi asiasta Twitter-tilillään. Pelaajamarkkinoilta ei kuitenkaan tahdo löytyä sopivaa vahvistusta.

– Ei liene mikään salaisuus, että Kärpät hakee ykkössentteriä. Markkinat ovat kuitenkin poikkeuksellisen kuivat. Kärppien etu on tässä se, että pohjoisen pikkupedot voivat odottaa rauhassa, Onnela kirjoittaa.

– Rauhassa odottelun mahdollistaa kerätty pistepotti. Jos sarjasijoitus olisi jossain sääleissä, niin paine olisi paljon kovempi. Kärpille riittää nyt saada keskikaistan kuningas hyvissä ajoin ennen kevään pelejä, jotta sisäänajon joukkueeseen ehtii tehdä.

Viimeisessä ottelussa ennen maaottelutaukoa Kärppien ykkössentterin virkaa hoiti Jesse Koskenkorva. 22-vuotias nuorukainen ei ole ollut joukkueen tehokkaimpia pelaajia. Kauden 19 ottelussa Koskenkorva on summannut tehot 3+4=7.

Kärpät on tällä hetkellä Liigan sarjataulukossa kolmantena.

Janne Onnela (dasb00t.bsky.social)

@dasb00t
Rauhassa odottelun mahdollistaa kerätty pistepotti. Jos sarjasijoitus olisi jossain sääleissä, niin paine olisi paljon kovempi. Kärpille riittää nyt saada keskikaistan kuningas hyvissä ajoin ennen kevään pelejä, jotta sisäänajon joukkueeseen ehtii tehdä. #liiga #kärpät

Janne Onnela (dasb00t.bsky.social)

@dasb00t
Ei liene mikään salaisuus, että Kärpät hakee ykkössentteriä. Markkinat ovat kuitenkin poikkeuksellisen kuivat. Kärppien etu on tässä se, että pohjoisen pikkupedot voivat odottaa rauhassa. #liiga #kärpät