Tässä selostajat ja asiantuntijat Pekingin olympialaisiin – mukana paljon kovia nimiä

Discovery Finland on julkaissut tiedotteen selostajista sekä asiantuntijoista Pekingin olympialaisiin.

Leijonien otteluissa kuullaan selostaja Oskari Saaren ääntä. Hänen asiantuntijanaan otteluissa toimii Kimmo Timonen. Naisleijonien otteluita selostaa puolestaan Juhavaltteri Salminen, jonka asiantuntijana toimii Terhi Mertanen. Turnauksessa selostavat myöskin Nuutti Vihtilä ja Julius Vauhkonen, joka selostaa Suomen ottelut ruotsin kielellä.

Studiotiimit ovat täynnä huippunimiä. Juhani Henrikssonin isännöimään miesten tiimiin kuuluvat asiantuntijat Teemu Selänne, Tuomas Grönman, Antti-Jussi Niemi ja Jussi Jokinen. Naisten tiimissä ovat puolestaan Oona Tolppanen, Annina Rajahuhta sekä Saija Tarkki.

Paikan päällä Pekingissä nähdään Oskar Osala, joka muun muassa kommentoi otteluita sekä haastattelee pelaajia kaukalon laidalla.

Olympialaiset pelataan helmikuun 4.-20. välisenä aikana. TV5 näyttää suorana lähetyksenä Suomen ottelut sekä pelit välieristä finaaliin. Discovery+ puolestaan näyttää turnauksen kaikki ottelut suorana.