Sebastian Aho jälleen maalinteossa! Maalitahti on yksi suomalaisten NHL-historian kovimmista

© Kuva: Getty Images

Carolina Hurricanes jatkoi viime yönä vahvaa alkukauttaan ja kaatoi dramaattisten vaiheiden jälkeen Los Angeles Kingsin lukemin 5-4. Ottelun voittomaali syntyi vain reilut puoli minuuttia ennen varsinaisen peliajan loppumista.

Sebastian Aho jatkoi ottelussa alkukauden loistavaa virettään. Hän iski tehot 1+1=2, ja 16 pelatun ottelun jälkeen hänellä on kasassa tehot 8+10=18.

Ahon koko uran kestänyt maalivire on suomalaisittain aivan poikkeuksellinen. Kuuden NHL-kauden aikana hän on iskenyt 153 maalia.. Parempaan suoritukseen on pystynyt vain kolme suomalaispelaajaa: Jari Kurri (300), Teemu Selänne (266) ja Petri Skriko (167).

Voit katsoa Ahon viime yön maalin alta.

LUE MYÖS: Upea suoritus! Roope Hintz iski kaksi identtistä alivoimamaalia NHL:ssä: ”Herranjestas! Ässä teki sen jälleen!”