Columbus Blue Jackets on ollut yksi NHL:n alkukauden isoimmista yllättäjistä. Viime yönä joukkue onnistui kaatamaan mestarisuosikki Colorado Avalanchen jatkoajalla lukemin 5-4.

Patrik Laine oli yksi Columbuksen tehomiehistä. Hän saalisti voitossa kaksi syöttöpistettä.

Laineen ottelu sai kuitenkin harmillisen lopun. Suomalaishyökkääjä loukkaantui kolmannessa erässä. Hän ei pystynyt pelaamaan enää erän viimeisten kahdeksan minuutin sekä jatkoerän aikana.

Päävalmentaja Brad Larsen ei tarjonnut lisätietoja Laineen terveydentilasta ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa. Laine todennäköisesti loukkaantui harmittomassa kaksinkamppailutilanteessa Colorado-puolustaja Bowen Byramin kanssa.

Columbukselle Laineen pidempi sairasloma olisi todella huono uutinen. Suomalaistykki on ollut alkukaudella yksi joukkueen parhaista pistemiehistä, kun hän on iskenyt yhdeksään otteluun tehot 3+7=10.