Philadelphia Flyers ja Tampa Bay Lightning tarjosivat NHL:ssä perjantaiyönä sellaisen erikoisuuden, jota jääkiekkopeleissä ei todellakaan nähdä usein. Tampan 3-4-voittoon voittolaukauskisan päätteeksi päättyneen ottelun jatkoaika vedettiin ilman ensimmäistäkään taukoa.

Jatkoaika ei tauottomuudesta huolimatta ollut mitään läpsyttelyä, ja esimerkiksi laukaukset kirjattiin Phillylle 4-3. Flyersille pistekin mahtoi maistua, sillä joukkue nousi 3-3:een vain yhdeksän sekuntia ennen kolmannen erän loppua.

Ottelun ainoa suomalainen oli hävinneen kotijoukkueen kakkosparissa puolustanut Rasmus Ristolainen. Tehoitta jäänyt, mutta tehotilastoon lukeman +1 kerännyt pakki kellotti ottelussa peliaikaa yli 23 minuuttia.

LUE PERJANTAIAAMUN NHL-JUTUISTA MYÖS:
Stanley Cup -finalistin karmea räpellys jatkuu – suomalaispelaaja kykeni pienimuotoiseen ihmeeseen jumbofinaalin tyrmäysiskussa: ”Olimme huonoja”

Uijui sentään – todellinen suomalaisyllättäjä upotti ratkaisun, nousi jo kolmanneksi NHL-joukkueen maalipörssissä: ”Mikä alku hänen kaudelle”