NHL sai jäädä! Leo Komarov paljasti haastattelussa: näistä syistä uudeksi seuraksi valikoitui SKA Pietari

Leo Komarov teki tällä viikolla debyyttinsä SKA Pietarin riveissä.

34-vuotias hyökkääjä liittyi KHL-seuran riveihin viime viikolla sen jälkeen, kun hän oli purkanut omasta halustaan sopimuksensa New York Islandersin kanssa. NHL:ssä Komarov ei päässyt enää pelaamaan, eikä hänellä ollut halukkuutta pelata AHL-pelejä.

Komarov kertoi tuoreeltaan SKA:n haastattelussa, että miten hän päätyi pietarilaisseuran vahvuuteen.

– Minulla on perhe ja kaksi lasta. He asuvat Suomessa, lähellä Pietaria. Voin mennä sinne usein, kun meillä on vapaapäiviä. Lisäksi tiesin, että SKA:lla on upeat puitteet. Suhteeni Moskovan Dinamon kanssa ei katoa mihinkään, mutta haluan pelata jääkiekkoa ja olla lähempänä perhettäni. Toivottavasti he pääsevät pian matkustamaan Pietariin, Komarov kommentoi.

Islandersissa Komarov pelasi tällä kaudella vain yhden ottelun. Sitten komennus tuli AHL:ään, jossa hän olemaan kolme viikkoa. Farmikomennusta Komaroville oli perusteltu kovin lyhyesti.

– He sanoivat, että se johtuu palkkakatosta. Ehkä en kuitenkaan ollut heidän suunnitelmissaan, Komarov kokee.