Colorado Avalanchen viime yö ei mennyt putkeen, kun joukkue hävisi Columbus Blue Jacketsille 2-4 surkean päätöserän takia. Sinitakit lähtivät viimeiseen kaksikymppiseen 1-2-tappioasemasta, mutta ilman Patrik Lainetta pelannut joukkue voitti sen 3-0.

Yhdeksän sekuntia päälle 20 minuuttia pelannut ja pisteittä jäänyt Mikko Rantanen puhisi pettymystään matsin jälkeen NHL:n nettisivuilla. Pelaajan tehotilastoon merkittiin lukema -2.

– Kolmas erä oli varmasti yksi huonoimmista eristämme koskaan. Jalka ei liikkunut puolustus- eikä hyökkäyspäässä. Emme luoneet kolmannessa erässä juuri mitään, ja karvaaminen oli hidasta. Kaarteluksi meni. Ei NHL:ssä näin pelata, eikä ainakaan voiteta otteluita.

Suomalainen muistutti, että Avs on menttänyt kahdessa peräkkäisessä ottelussa johtoaseman päätöserässä. Toki edellisessä matsissa Avs nousi vielä tasoihin menetettyään Blue Jacketsia vastaan päätöserän alun 2-1-johdon.

– Pelaaminen ei saisi olla tuollaista kaartelua koskaan. Vaikutti siltä, ettemme tehneet töitä täysillä. Joukkue on hyvässä fyysisessä kunnossa, joten tämä on varmaan henkisen puolen juttuja. Meidän täytyy olla valmiina tekemään rajummin töitä.

Colorado on vajonnut taalaliigassa pudotuspelipaikkojen ulkopuolelle. Läntisessä konferenssissa se on 12:s ja keskisessä divisioonassa kuudes, eli kolmanneksi viimeinen.

– Meillä on nyt neljä päivää aikaa katsella peiliin ja tulla sitten parempana takaisin seuraavaan otteluun. Jos asioita ei tee oikein, peiliin pitää katsoa jo kauden ensimmäisen ottelun jälkeen.

LUE SUNNUNTAIAAMUN NHL-JUTUISTA MYÖS:
Predators-pelaajalta käsittämätön näkemys Juuse Saroksesta – ”… Jopa harjoituksissa on vaikea tehdä maalia häntä vastaan”

On se kova seppä – Anton Lundell iski Panthersille voittomaalin: ”Halusimme näyttää, kuinka hyvä joukkue olemme”