Vegas Golden Knightsin uusin tähtihankinta Jack Eichel on paljastanut medialle karun ennusteen pelikunnostaan.

Eichel kertoi NHL Networkin haastattelussa, että tuleva niskaleikkaus tietää miehelle arviolta kolmen kuukauden huilia. Täyteen pelikuntoon 25-vuotias keskushyökkääjä uskoo pääsevänsä vasta puolen vuoden kuluttua.

Eichelin niskaleikkaus suoritetaan Denverissä 12. marraskuuta.

– Pystyn aloittamaan kevyen harjoittelun 7-10 päivän päästä operaatiosta. Se ei tarkoita raskaita painoja vaan sitä, että pystyn aloittamaan liikkumisen. Toivon mukaan pääsen jääharjoituksiin kuuden viikon kuluttua, supertähti avaa toipumisennustettaan.

Golden Knightsin ensimmäinen peli olympiatauon jälkeen on merkattu kalenteriin 25. helmikuuta. Tuolloin saatetaan hyvinkin nähdä myös Eichelin ensiesiintyminen uuden seuransa riveissä.