Aleksandr Ovetshkin on ollut yksi NHL:n alkukauden kuumimmista pelaajista. Hän jatkoi vahvaa alkukautta viime yönä iskemällä tehot 1+1 Buffalo Sabresia vastaan. Matsi päättyi Washingtonin 5-2 voittoon.

Tehoillaan Ovetshkin kipusi jälleen ylöspäin NHL-historian eri pörsseissä. Hänestä tuli neljänneksi eniten sarjassa maaleja tehnyt pelaaja. Venäläistykillä on tilillään huimat 741 täysosumaa. Wayne Gretzkyn ennätys on 894 maalia.

Vasemman laitahyökkääjien pistepörssissä Ovetshkin on lähellä kärkipaikan saavuttamista. Hänellä on nyt tilillään 1340 tehopistettä, joilla irtoaa nelospaikka. Ykköspaikkaa pitää hallussaan Luc Robitaille 1394 tehopisteellä. Ovetshkin voi nousta tällä tahdilla ykköseksi vielä tämän kauden aikana.

Tällä kaudella Ovetshkin on esiintynyt 12 ottelussa. Niissä hän on iskenyt tehot 11+10=21. Ovetshkin johtaa NHL:n maalipörssiä.

StatsCentre

@StatsCentre
Thanks to the 1st of 2 points (1 goal, 1 assist) registered in a winning cause for the @Capitals on Monday, Alex Ovechkin moved alone into 4th on this list of the greatest scoring left wingers ever to play in the NHL (one he stands poised to possibly top by the end of the season)