Liigassa ei ole hetkeen nähty vastaavanlaista ottelua, mitä JYP ja Kärpät tarjoilivat torstai-iltana.

Ottelu alkoi Jyväskylälässä isäntien komennossa, ja ensimmäiselle erätauolle siirryttiin tasaisissa 1-1-lukemissa, mutta sittemmiin Kärpät meni ottelussa omia menojaan voittamalla kamppailun peräti lukemin 10-1.

Kärpät iski toisessa erässä viisi ja kolmannessa erässä neljä maalia. Ottelun tehokkaimpia pelaajia olivat Atte Ohtamaa (1+2), Ville Koivunen (1+2) ja Axel Rindell (0+3). Tehot 1+1 saalistanut puolustaja Topi Niemelä, 19, nousi puolestaan pistepörssin kärkeen, kun hän on tehtaillut tällä kaudella jo 20 (5+15) tehopistettä.

Jyväskyläläisseuralle tappio oli jo yhdeksäs putkeen. Kärpät on puolestaan voittanut nyt viisi viimeisintä otteluaan.