Juuso Virtanen oli juhlistamassa perheenlisäystä ja viettämässä kavereidensa kanssa varpajaisia, kun jääkiekon ystävä koki melkoisen yllätyksen. Juusolle ojennettiin puhelin, jonka kautta hän saisi vielä videomuodossa onnittelut Atlantin toiselta puolelta.

Puhelimen ruudulle ilmestyi yllättäen kiekkoikoni Teemu Selänne.

– Moi Juuso! Se on Selänteen Teemu ja terveisiä aurinkoisesta Kaliforniasta! Sun vaimo ja ystävät kertoivat, että susta on tullut isä. Aivan huikeeta. Haluankin toivottaa täältä käsin onnea, koska ei ole mitään niin hienoa kuin saada oma lapsi, hyväntuulinen Selänne onnitteli.

– Haluan toivottaa teille kaikkea hyvää. Nauttikaa joka hetkestä. Muistakaa, että kaikki eivät saa lapsia. Se on etuoikeus. Voin vain kuvitella sen rakkauden, jota tämä lapsi saa teiltä.

Juuson vaimo oli mukana järjestämässä Selänteen videotervehdystä, ja yllätys oli erittäin onnistunut. Kiekkolegendan sanat olivatkin koko varpajaisten mieleenpainuvin asia.

– Kyllähän siinä tunteet nousi pintaan, Juuso kommentoi.

Juuso jakoi videon Selänteen varpajaistervehdyksestä Jääkiekon Olohuone Facebook-ryhmässä. Kiekkolegendan onnitteluista tuli heti hitti, ja video keräsi satoja tykkäyksiä.

Jos olet kiinnostunut keskustelemaan saman henkisten ihmisten kanssa kiekkoaiheista, voit liittyä Jääkiekon Olohuoneeseen tästä.

LUE MYÖS: Koskettava tarina! Kiekkofanit ympäri Suomea auttoivat toteuttamaan 9-vuotiaan Kristianin unelman: ”On uskomatonta, mitä he ovat saaneet aikaan”