Pietarin SKA ja Jokerit kohtasivat toistamiseen muutaman päivän sisään. Viime perjantaina Jokerit voitti upean jännitysnäytelmän päätteeksi pietarilaiset jatkoajan jälkeen 5-4 Hartwall Arenalla. Nyt SKA maksoi kalavelat kotiareenallaan ja voitti vähämaalisen mittelön lukemin 2-0.

Ottelua pelattiin yli 50 minuuttia maaleitta, kunnes SKA onnistui heiluttelemaan verkkoja. Voittomaalin tekijänä kunnostautui Ivan Morozov. Suomalaishyökkääjä Joonas Kemppainen löi kiekon tyhjiin noin minuutti ennen varsinaisen peliajan päättymistä.

SKA:n maalilla ruotsalaisvahti Lars Johansson tarvitsi nollapeliinsä ainoastaan 16 torjuntaa. Jokerien maalilla niin ikään ruotsalainen Anders Lindbäck torjui puolestaan 19 kertaa.

Tuloksen myötä SKA nousi läntisen konferenssin piikkipaikalle 29 pisteellään. Jokerit on pisteen päässä SKA:ta kolmannella sijalla. Joukkueiden väliin mahtuu tällä hetkellä vielä Dinamo Minsk.

Jokerien kausi jatkuu torstaina kotiottelulla Metallurg Magnitogorskia vastaan. Matsi käynnistyy kello 18:30.

Helsingin Jokerit

@jokerithc
SKA vie pisteet kolmannen erän maaleilla. Torstaina himassa vastassa idän ykkönen Metallurg Magnitogorsk🔴🟡

Liput: ticketmaster.fi/jokerit