Vegas Golden Knightsin tähtimaalivahti Robin Lehner on aiheuttanut melkoisen kohun eri urheilumedioissa ruotsalaisen otettua tiukkasanaisesti kantaa mm. Buffalo Sabresin tapaan hoitaa sen tähtihyökkääjä Jack Eichelin pahaa niskavammaa.

Lehner syytti NHL-seuroja mm. laittomien lääkkeiden syöttämisestä pelaajilleen. Mies otti kantaa myös Sabresin tapaan hoitaa miehen omaa nilkavammaan tämän pelattua seurassa vuosien 2015 ja 2018 välillä. Rapaa sai niskaansa lisäksi mm. Philadelphia Flyersin päävalmentaja Alan Vigneault.

Lehner uhkasi tehdä uusia paljastuksia niin kauan, että NHL:n johto on valmis aloittamaan toimet maalivahdin väittämän mätäpaiseen puhkaisemiseksi.

Nyt asiaan on saatu kannanotto myös ylemmältä taholta. NHL:n varakomissaari Bill Daly on kertonut toimittaja Emily Kaplanille sarjan johtoportaan ottaneen yhteyttä 30-vuotiaaseen ruotsalaisen. NHL on Dalyn mukaan halukas keskustelemaan aiheesta Lehnerin kanssa.

Voit lukea otteita Lehnerin paljastuksia alta.