Jokereita ei näytä pysäyttävän KHL:ssä mikään. Perjantain kotimatsissa Severstal Tsherepovets kyllä avasi hanat valkovenäläispakki Vladislav Koldolan niitillä, mutta sen jälkeen maalaili vain helsinkiläisjoukkue voittaen 4-1.

Päänahka oli Jokereille uskomattomasti jo 11:s putkeen. Jokerit on kerännyt läntisessä konferenssissa pinnoja 22 kappaletta, mikä on eniten yhdessä Dinamo Moskovan kanssa.

– Jokerit oli tänään erittäin hyvä. Oli upeata katsoa, kun jokainen painoi alusta loppuun perse alhaalla hommia. Kova oli työmäärä, eikä turhauduttu, kun ei saatu toisessa erässä (yhtä enempää) maaleja. Tämä oli yksi kauden parhaista esityksistämme, päävalmentaja Lauri Marjamäki ylisti seuran nettisivuilla.

Edellisen kerran liki kuukausi sitten, 4. syyskuuta kauden toisen pelinsä hävinneen Jokerien sankari oli kaksi maalia sivaltanut Iiro Pakarinen (arkistokuvassa). Leijonien kevään MM-hopeamiehen saldo 8+2 oikeuttaa sarjan pistepörssissä 27:nteen sijaan.

Koko KHL:n maalipörssissä Pakarinen puolestaan keikkuu jaetulla viidennellä sijalla. Miehen eteen yltävät HK Vitjazin Daniel Audette, Dinamo Moskovan Stan Galiev ja Lukosta tutun Audetten joukkuekaveri Niko Ojamäki. Kymmenesti osuneiden pelureiden takana yhdeksän maalin mies on pistekärki (9+18) Vadim Shipatshev.

Suonenjoen ylpeyden maalivire on äärimmäisen kovaa luokkaa, sillä esimerkiksi viime kaudella reppu heilui yhdeksästi ja sesongilla 2019-20 kazakstanilaisessa Barys Nur-Sultaninssa kaikkiaan viisi kertaa. Paras kausi maalien muodossa on 2018-19, jolloin Metallurg Magnitogorskissa verkot venyivät 19 kertaa.