Jesse Puljujärvelle huippupaikkaan heti avausottelussa – aloittaa kauden NHL-supertähtien ketjussa

© Kuva: Getty Images

Edmonton Oilersin aamujäiden perusteella Jesse Puljujärvi aloittaa NHL-kautensa huimassa ketjussa. Suomalaishyökkääjän vierelle asettuu viime kauden parhaimmaksi pelaajaksi valittu Connor McDavid sekä taalaliigan yksi parhaista pistenikkareista, Leon Draisaitl.

Oilers kohtaa tulevana yönä Vancouver Canucksin. Puljujärven sekä Oilersin kausi päättyi viime keväänä jo ensimmäisellä kierroksella, kun Winnipeg Jets pudotti joukkueen suoraan neljässä pelissä.

Oilersin suomalaisvahti Mikko Koskinen ei ole aamujään perusteella aloittamassa ottelua. Torjuntavastuun on saamassa Mike Smith. Joukkueen rahakas hyökkääjähankinta Zach Hyman pelaa toisessa hyökkäysketjussa.

Näet Oilersin ketjut alta tai täältä.