Jättisopimus! Mikko Lehtonen siirtyy Jokereiden vihollisen leiriin – fanit raivona: ”Sätkynukkehommia”

© Kuva: Getty Images

Puolustaja Mikko Lehtonen on solminut neljän vuoden mittaisen sopimuksen KHL-jätti Pietarin SKA:n kanssa.

Jokerit kauppasi aikaisemmin sunnuntaina Lehtosen KHL-oikeudet SKA:lle isoa rahapottia ja puolustaja Brennan Menellin KHL-oikeuksia vastaan.

Lehtonen aloitti kauden NHL-seura Columbus Blue Jacketsin riveissä, mutta päätyi lopulta purkamaan sopimuksensa seuran kanssa yhteisymmärryksessä.

Jokereissa huippukausia pelanneen Lehtosen siirto vihollisen leiriin sai sosiaalisessa mediassa rajua kritiikkiä Jokerit-faneilta.

– ”Bobi” siis rahasti itsensä pois Jokereista ja seura myy hänet pahimpaan viholliseen. Ei näin. Uutisen perusteella Menell ei ole tulossa Jokereihin ainakaan täksi kaudeksi… Kiekolliselle puolustajalle olisi kyllä tarvetta, Samuel Siimeslehto kirjoittaa Twitterissä.

– Tervetuloa Hartwallille 19. tammikuuta. Ansaitsee samanlaisen vihellyskonsertin kuin Kovalchuk aikanaan, Siimeslehto jatkoi painavaa puheenvuoroaan.

– Yllätyitkö? Minä en. Sätkynukkehommia. Nää on näitä juttuja, kun itsellä hiipunut vanhan suosikkiseuran seuraaminen ja vähitellen sammumassa kokonaan, Jani Saarela kritisoi siirtoa Twitterissä.

Lue lisää fanien kommentteja alta:

LUE MYÖS: Nyt kävi köpelösti! NHL-seuran rahat eivät riitä kakkosvahtiin – solmi sopimuksen amatöörin kanssa