Colorado Avalanchen koneet yskivät NHL:ssä edelleen, ja keskiviikkoyönä nokkaan antoi Vegas Golden Knights lukemin 3-1. Avsin kovaksi tiedetyn ykkösketjun pelaajista vain sentteri Nathan MacKinnon ylsi tappiossa pisteille syötön myötä.

Coloradossa Vegas muistetaan viime kesältä, jolloin NHL:n uusimpiin tulokkaisiin kuuluva lauma pisti Avsin yllättäen laulukuoroon pudotuspeleistä.

– Emme olleet valmiita pelin alussa. Minulle tämä oli iso peli sellaista joukkuetta vastaan, mitä en juurikaan rakasta – he pistivät meidän ulos viime kauden pudotuspeleistä, luotsi Jared Bednar pyöritteli Denver Postin mukaan.

Colorado on voittanut kauden kuudesta ottelustaan vain kaksi, ja varsinaisen peliajan voittoja tilillä on ainoastaan yksi kappale. Tavallaan ykkösketju on ollut tehokas, mutta ei trio Mikko Rantanen (3+2) – MacKinnon (1+5) – Gabriel Landeskog (2+2) ole vielä ehkä ihan pystynyt äitymään todelliseen liitoon.

Tätä esimerkiksi eniten kuvastaa joukkueen surkea ylivoima, joka on NHL:n huonoimpia prosentein 9,1. Kun neljän ottelun tappioputken katkaisseelle Vegasille voitto oli vasta kauden toinen, voisi joku puhua jumbo-ottelusta.

– En nyt näe, että huoleen olisi syytä, Bednar kuittasi.