Tappara ja Ilves ottivat toisistaan mittaa Tampereen paikallisottelun merkeissä torstai-iltana Hakametsässä. Ilves kampesi lopulta voittoon lukemin 3-2.

Avausmaalin pääsi iskemään ylivoimalla ensimmäisessä erässä Ilveksen Petri Kontiola, mutta Tyler Morley tasoitti ottelun muutamaa minuuttia myöhemmin. Panu Mieho vei puolestaan Ilveksen uudelleen johtoon toisessa erässä.

Päätöserässä Charles Bertrand pääsi tasoittamaan ottelun viimeisen kymmenen minuutin ollessa jo käynnissä. Ratkaisu saatiin kuitenkin vielä varsinaisen peliajan puitteissa, kun Ilveksen kanadalaishyökkääjä Nicholas Baptiste laukoi kiekon häkkiin vain pari minuuttia ennen ottelun päätöstä.

Maalivahtien tilastoista nousee esiin mielenkiintoinen seikka. Ilveksen Marek Langhamer torjui ottelussa komeat 37 kertaa. Vastaavasti Tapparan Christian Heljanko joutui pysäyttämään ottelussa ainoastaan kymmenen kiekkoa. Maalit menivät kuitenkin Ilvekselle, mikä tietenkin on ratkaisevin asia.

Liiga jatkuu huomenna perjantaina viiden ottelun kierroksella.