Jukurit avasi kautensa uuden luotsi Olli Jokisen alaisuudessa perjantaina kaatamalla KalPan 2-1 voittomaalikisan päätteeksi. Kuopiolaisvieras oli se, joka peliä vei, mutta samalla Jukurit sai pidettyä maalinsa ihailtavan tehokkaasti puhtaana.

– Hyvä taisteluvoitto, oltiin aika purjeessa. Pitää pystyä katsomaan tuloksen taakse, KalPa vei peliä ja oli hallitsevampi osapuoli. On todella vahva ja hyvin valmennettu joukkue, Jokinen pyöritteli Liigan nettisivuilla.

Ottelun perustilastoista on syytä mainita maalivahtien torjunnat. Jukurien Oskari Salminen otti 31 koppia ja KalPan Eero Kilpeläinen vain 13 kutia.

– KalPa sai paljon hyökkäysaikaa ja paikkoja ihan liikaa, mutta pystyttiin selviytymään myllyistä. Itseluottamusta antava voitto, koska emme olisi välttämättä pelillisesti ansainneet pisteitä. Mutta otamme nämä pisteet.

Jokinen iloitsi siitä, että yleisö pääsi halliin tunnelman ollessa hieno.

– Tästä pelistä löydetään paljon parannettavaa lauantain kohtaamiseen. Perjantai-ilta meni videoita katsellessa, Jokinen sanoi kääntäen katseet viikonlopun toiseen, Kuopiossa pelattavaan Savon paikalliseen.