Corey Perry jakaa mielipiteitä. Hän on yksi NHL:n likaisimmista pelaajista, mutta samaan aikaan hän on arvostettu joukkuekaveri. Perry oli isossa roolissa, kun hän auttoi peräkkäisinä kausina Dallas Starsin ja Montreal Canadiensin finaaleihin. Ei ollut yllätys, että kaksinkertainen mestari Tampa Bay Lightning halusi hänet riveihinsä.

The Athletic haastatteli Perryn entisiä pelikavereita ja valmentajia. He paljastivat kaikki suoraan, mikä Perryssä on erityislaatuista. Hän pelaa sikaa, mutta hän tekee sitä voittavalla tavalla.

Kerran Perry sai Colorado Avalanchen päävalmentaja Patrick Royn niin vihaiseksi, että Roy yritti hypätä Anaheim Ducksin vaihtoaitioon ja käydä päävalmentaja Bruce Boudreaun kimppuun.

– Roy hyppäsi penkkien välissä olevaa pleksiä vasten ja kaatoi sen. Ajattelin, että toivottavasti apuvalmentajani tulevat väliin. Mutta sellainen Perry on, pikkupaska häirikkö, Boudreau muistelee.

Perry muodosti pitkään tutkaparin Anaheim-kapteeni Ryan Getzlafin kanssa. Getzlaf tuntee hänen metkunsa kenties paremmin kuin kukaan.

– Olen joutunut enemmän tappeluihin NHL-urani aikana Perryn takia kuin muista syistä. Hänen voi aina luottaa aiheuttavan kaaosta, kun sellaiselle on tarvetta, Getzlaf kommentoi.

– Hän pelaa sääntöjen rajamailla. Hän pysyy niiden juuri oikealla puolella ja saa jätkät tekemään typeriä temppuja, kommentoi entinen joukkuekaveri Andrew Cogliano.

Entinen Anaheimin apuvalmentaja Trent Yawneyn mukaan Perry on yhdessä asiassa koko NHL:n ykkönen.

– Hän on liigan paras kaatumaan maalivahtien päälle, Yawney lataa.