KHL-seura Salavat Julajev Ufa julkaisi kuvan Twitter-tilillään joukkueen suomalaisvahti Juha Metsolan uudesta maskista.

Maskissa huomio kiinnittyy näyttävään uudistukseen. Sen sivuosassa on nimittäin kuva seurassa pelaavasta suomalaistähdestä, Teemu Hartikaisesta. Kuvan päivitystekstin mukaan Metsola halusi, että hänen kypäräänsä komistaisi joku seuran legendoista.

Hartikainen on edustanut Ufaa edelliset kahdeksan kautta ja rikkonut joka kaudella 30 tehopisteen rajapyykin. Viime kaudella hän sijoittui pistepörssissä toiseksi, kun 53 otteluun syntyivät huimat tehot 28+36=64.

Metsola on pelannut Ufassa viimeiset kolme kautta. Viime kauden 39 ottelussa hänen torjuntaprosenttinsa oli 91,5% ja päästettyjen maalien keskiarvo 2,35.

Uudessa maskissa on myös muun muassa Metsolan nimi kirjoitettuna Metallican fonttia jäljitellen takaosaan. Näet kuvat maskista alta tai täältä.